Contact

Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag aan het team van de Arenborghoeve? Dat kan! Wij helpen u graag verder met informatie over onze behandelingen en de producten die wij daarbij gebruiken. Als u hieronder in het contactformulier uw gegevens en uw vraag of opmerking invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Privékliniek Arenborghoeve is gevestigd in een monumentale Limburgse hoeve. Rust, privacy, gastvrijheid en luxe kenmerken onze kliniek en bieden een prettige en veilige omgeving voor uw behandeling. De kliniek beschikt over een eigen behandelcentrum, een afdeling plastische esthetische chirurgie.

Arenborghoeve

Reguliere openingstijden

Maandag9:00-16:30
Dinsdag8:30-16:30
Woensdag9:00-16:30
Donderdag8:30-13:30
Vrijdag9:00-15:00
Zaterdag en zondagGesloten

Uitsluitend op afspraak

Kliniek met hoge kwaliteit zorg en de beste apparatuur

Vanzelfsprekend beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur waardoor wij alle denkbare behandeling onder lokale verdoving of volledige narcose kunnen uitvoeren. Bij de voor en nabehandelingen kunt u rekenen op ons vakbekwame team.

Kliniek voor uiteenlopende behandelingen

U kunt bij de Arenborghoeve terecht voor een ruim aantal gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen (bijvoorbeeld borstvergrotingen) en anti-aging behandelingen (zoals het verwijderen van rimpels). In een aantal gevallen wordt een combinatie van behandelingen aangeraden.

Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.