Kwaliteit en zorg

De allerbeste zorg voor u. Daar zet het complete behandelteam van privékliniek Arenborghoeve iedere dag op in. We werken continu aan het optimaliseren van de kwaliteit van onze zorg: van consult tot behandeling en van nazorg tot eindcontrole. Maar ook aan zaken als luchtkwaliteit, hygiëne en veiligheid.

Arenborghoeve - professionele behandelingen in een mooie ambiance

Kwaliteit en aandacht

De Arenborghoeve in Venlo groeide in ruim 20 jaar tijd uit tot een gerenommeerde privé-kliniek waar kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal staan. Cliënten komen van ver, voor zowel kleine behandelingen zoals het verwijderen van rimpels als ook grotere ingrepen zoals bijvoorbeeld borst vergrotingen.
Daarom blijven we voortdurend op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen, is onze operatiekamer voorzien van de nieuwst apparatuur en zijn onze artsen op de hoogte van de meest recente behandelmethoden en technieken.

De Arenborghoeve voldoet aan de zwaarste eisen en normen zoals deze in Nederland worden voorgeschreven door de verantwoordelijke inspectiedienst.

Maar ook uw mening en ervaring over uw behandeling en onze zorg vinden wij belangrijk; feedback van u nemen we mee in onze manier van werken om optimale zorg te kunnen blijven bieden. Onze ervaren en gemotiveerde artsen, specialisten en behandelteam maken zich daar dagelijks én met enthousiasme sterk voor.

Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.

Arenborghoeve staat garant voor professionele zorg
Zoeken op deze site
Search
Nieuwsberichten