Borstvergroting met zoutwaterprothesen

Een borstvergroting met zoutwaterprothesen is de op dit moment de meest veilige vorm van het laten vergroten van jouw borsten. In dit artikel leggen we uit waarom zoutwaterprothesen zo betrouwbaar zijn en wat de grote voordelen zijn.

Dezelfde verhoudingen als in je lichaam

Een borstvergroting met zoutwater vulling is een populaire methode bij borstvergrotingen en dat is niet voor niets. Het zout heeft dezelfde verhouding water en zout als die van nature in het lichaam voorkomen, zg fysiologisch zout. Dit wordt daarom niet als lichaamsvreemd gezien en dus ook niet afgeweerd door het lichaam..

Ook siliconen bij zoutwaterprothesen

Er zijn verschillende soorten vulling die gebruikt worden in borstprothesen. De meest voorkomende vullingen zijn siliconen vullingen en zoutwater gevulde prothesen. Beide protheses hebben een buitenzijde gemaakt van siliconen, maar .de vulling is bij siliconen prothesen dus siliconen en bij zoutwater prothesen zoutwater.

Dat , de buitenkant van de borstprothese van siliconen wordt gemaakt is iets waar vaak niet bij stilgestaan wordt. Siliconen spelen hoe dan ook een rol. Het grote voordeel is dat deze vaste vorm niet in het lichaam kan gaan lekken en bij zoutwaterprothesen ook niet slijt..Siliconenprotehsen zweten siliconenpartikels door de siliconenomhulling heen het lichaam in. Daar kan je ziek van worden en zelfs aan doodgaan!!!.

Een veilige borstvergroting met zoutwaterprothesen

Het zoutwater in de prothese is een natuurlijk product. Mocht er onverhoopt toch ooit een lekkage ontstaan, dan is dit niet schadelijk voor het lichaam. Het natuurlijke zoutwater wordt door het lichaam opgenomen en uitgeplast. Dit is grote verschil met de klassieke siliconen vullingen.

Bij een borstvergroting met zoutwater vulling wordt er gebruik gemaakt van het lichaamseigen zout. Deze methode is veilig, betrouwbaar en erg populair.

Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.

Borstvergroting met zoutwaterprothesen
Zoeken op deze site
Search
Nieuwsberichten