Hybride borstvergroting

Hybride borstvergroting

Een hybride borstvergroting is een operatie, waarbij zowel uw eigen vet als ook een borstprothese, gevuld met zoutwater, wat u dus ook in uw lichaam heeft, wordt uitgevoerd.

Kapselvorming

De ernstige klachten, die bij sommige vrouwen ontstaan door het zweten van siliconen in hun systeem, worden hiermee vermeden.
Deze combinatie is bedacht omdat er minder afstotingsverschijnselen zullen zijn in de vorm van kapselvorming en er ook onderzoeken zijn gedaan waaruit blijkt, dat een kleinere prothese minder snel een kapselvorming zal geven.
Bij deze ingreep wordt er –net als bij een “gewone” borstvergroting een klein sneetje in de borstplooi gemaakt en de prothese meestal in zg. dual plane positie, halfweg onder de grote borstspier geplaatst, of –afhankelijk van het volume- geheel onder de aanwezige borstspieren.
Vet wordt uit een lichaamsregio gehaald waar u dat heeft. Via een klein sneetje van ongeveer 3 mm wordt vet geoogst en dit wordt –na een kleine bewerking- in de borsten geplaatst ofwel getransplanteerd.
Lipofilling
Samen met uw behandelend arts kunt u beslissen of u in aanmerking komt voor deze methode of dit niet mogelijk is omdat u simpelweg niet genoeg eigen vet heeft.
Het resultaat zal –na genezing- natuurlijk zijn en de borsten zullen soepel zijn.

Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.

Lipofilling
Zoeken op deze site
Search
Nieuwsberichten