Lippen vullen?

Heb jij altijd al vollere lippen willen hebben die gezien kunnen worden? Lees dan verder in dit artikel. Wij vertellen je er alles over. Van huis, tuin en keuken tips tot aan cosmetisch behandelingen voor natuurlijk vollere lippen.

Waarom vollere lippen?

Hoe komt het eigenlijk dat we verlangen naar dikke en volle lippen? Het is veelal een mode ding. Het is al een tijd populair om volle lippen te hebben. Maar ook mensen die hele dunne lippen hebben kunnen er naar verlangen om een andere uitstraling te krijgen door middel van grotere en vollere lippen. Lippen worden vaak als sensueel ervaren. Des te voller des te beter, volgens sommigen. Ze vinden vollere lippen gewoon mooier.

Lippen voller maken zonder fillers?

Er zijn diverse manieren om de lippen voller te maken of te laten lijken zonder dat er cosmetische chirurgie aan te pas komt. Wij vertellen je hoe en waarmee.

Zo begint alles (zoals altijd) bij een goede verzorging. Niet alleen je huid ook je lippen willen goed verzorgd worden. Gezonde, mooie volle(re) lippen beginnen dus ook bij een goede verzorging. Gebruik verzorgende lippenbalsem die je huid voeden in plaats van uitdrogen.

Wellicht dat je je gezicht/huid met enige regelmaat behandelt met scrub. Maar hoe zit het met je lippen? Er bestaat speciale lipscrub die de dode huidcellen van je lippen verwijderd en direct voor vollere lippen zorgt. Niet alleen door de verwijdering van de dode cellen maar ook doordat de scrub de doorbloeding van de lippen stimuleert.

Ook met make-up kun je veel bereiken. Lip liners worden veelal gebruikt om de lippen groter te laten lijken. Wanneer je met een lip potlood de contour van je lippen trekt kun je deze net iets buiten je lippen zetten. Hierdoor zullen je lippen groter lijken. Optioneel kun je vervolgens ook nog de lippen zelf kleuren. Ben je niet van de liners? Gebruik dan een lipgloss. Door de glans van gloss lijken de lippen automatisch iets groter.

Grotere lippen met behulp van cosmetische behandelingen

Bij de Arenborghoeve bieden we diverse behandelingen die jouw willen voller kunnen maken. Maar ook lippen met een afwijkende vorm kunnen gecorrigeerd worden.

Een van de behandelingen die we kunnen aanbieden is de behandeling met behulp van injectables.

Bij deze behandeling vergroten we de lippen met behulp van een niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur, zoals bijvoorbeeld Restylane. Het effect van deze behandeling blijft 6 maanden tot 1 jaar.

Een andere mogelijkheid is een lipostructure behandeling. Bij deze behandeling vullen we de lippen op met eigen vet. Het voordeel van deze twee behandelingen is dat je direct weer kunt deelnemen het sociale leven. Behalve wat licht roodheid of zwelling is er niets/nauwelijks iets te zien van de behandeling.

Een derde meer ingrijpende maar ook blijvende behandeling is een liplift. De liplift wordt ook wel Vlinderoperatie of Bull’s Horn genoemd. Deze ingreep is niet geschikt voor mensen die dikke littekens krijgen. De vinderoperatie is een operatie waarbij onder plaatselijke verdoving een vlindervormig stuk huid onder de neus aanzet wordt weggehaald waardoor de ruimte tussen de bovenlip en de neus kleiner wordt en de bovenlip groter. De wond wordt onder de neus gehecht waardoor deze na herstel zo goed als onzichtbaar is. De hechtingen mogen na een week worden verwijderd.

De mogelijke risico’s zijn zoals bij elke ingreep de volgende:

  • infecties
  • bloedingen
  • zwelling
  • roodheid

Wij adviseren je graag over onze lip vullende en corrigerende behandelingen. Wij zijn er voor je in elke stap van het proces, van advies tot nazorg. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.

Bij de Arenborghoeve kunt u terecht voor betrouwbare lipvergroting en opvulling
Zoeken op deze site
Search
Nieuwsberichten