Welke anti-aging behandelingen zijn er?

Zie je er ouder uit dan je je voelt? We worden allemaal ouder. De een heeft hier meer moeite mee dan de ander. Gelukkig zijn er vele verschillende mogelijkheden om je frissere en jongere uitstraling te geven. Met een natuurlijk ogend resultaat zie je er zo jaren jonger uit. In dit artikel lees je alles over onze anti-aging behandelingen.

Waarom veroudert onze huid?

Naarmate we ouder worden komen er minder snel nieuwe cellen bij. Dit maakt onze huid veel kwetsbaarder. Doordat cellen afsterven zonder dat er even snel nieuwe bij komen wordt de huid dunner en droger, de huid kan minder goed vocht vasthouden.

Ook het onderliggende bindweefsel zal zwakker worden. Door een vermindering van collageen en elastine verliest de huid aan elasticiteit, hij is minder stevig en zal gaan hangen. Zo ontstaan rimpels. Maar ook een teveel aan zonlicht kan de veroudering van de huid versnellen (photo-aging). Met behulp van anti-aging behandelingen vertragen we het ouderdomsproces.

We maken onderscheid tussen intrinsieke en extrinsieke huidveroudering. Extrinsieke veroudering houdt zoals de naam al zegt in dat de huid veroudert door invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan:

  • roken
  • alcohol drinken
  • te veel straling (zon)
  • gebruik van slechte producten
  • gezichtsuitdrukkingen
  • luchtvervuilingen

Veel van deze invloeden heb je zelf in de hand, dat betekent dat jij vandaag nog kunt beginnen met je eigen anti-aging behandeling door verstandige keuzes te maken die jouw huidconditie verbeteren.

Bij intrinsieke veroudering ligt de oorzaak in onszelf, in ons DNA. Zoals de lengte van ons lichaam is ook ons verouderingsproces gedeeltelijk bepaald door ons DNA. De een wordt eerder grijs dan een ander. Ook de conditie van de huid zal bij de een sneller verminderen dan bij een ander. Gelukkig zijn er diverse anti-aging behandelingen bij de Arenborghoeve die dit proces kunnen vertragen

Anti-aging behandelingen

De Arenborghoeve biedt vele behandelingsmogelijkheden om jou huid weer te verbeteren en te verjongen. Afhankelijk van je doel kies je een behandeling die het best bij jou en je huid past.

Wil je een frissere uitstraling?

Geef je huid een algemene boost, minder fijne rimpels, verstevig je huid en verklein je vergrote poriën. Kies voor een van de volgende behandelingen:

Diepe rimpels verminderen?

De diepere rimpels in ons gezicht worden vaak veroorzaakt door onze spieren. Door deze spieren te ontspannen wordt de huid strakker en de rimpel verminderd. De spieren rondom rimpels worden verdoofd met behulp van botox.

Wil je huidverslapping tegengaan?

Door de vermindering van collageen verslapt onze huid, wangen en ogen gaan hangen door de invloed van de zwaartekracht. Met behulp van de volgende behandelingen zal jouw huid er natuurlijk en strak uit gaan zien:

Anti-aging producten bij de Arenborghove

Buiten de vele uiteenlopende anti-ageing behandelingen voeren wij ook producten die jouw huid van binnenuit kunnen voeden en ondersteunen om zo door middel van goede ingrediënten het verouderingsproces te vertragen. Neem eens een kijkje bij onze:

Kortom, bij de Arenborghoeve kun je terecht voor een uitgebreide keuze aan anti-aging producten en behandelingen. Niets staat jouw jongere look nu nog in de weg. Heb je graag persoonlijk advies over de beste behandeling in jouw situatie? Neem dan contact met ons op. Wij staan met raad en daad voor je klaar.

Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.

Anti aging behandelingen in de Arenborghoeve kliniek
Zoeken op deze site
Search
Nieuwsberichten