Botulinetoxine behandelingen

Rimpels verminderen met Bocouture of Botulinetoxine

Wilt u af van ontsierende fronsrimpels, horizontale voorhoofdsrimpels en lachrimpels? Door gedeeltelijk uitschakeling van spieren in het betreffende gebied, kunnen deze rimpels worden verminderd. Bij de Arenborghoeve kliniek gebruiken we daarvoor onder andere Bocouture en Botulinetoxine. Daarin zit een stof, afkomstig van een bacterie, die botuline vormt.

Werking van Bocouture en Botulinetoxine

Botulinetoxine is een stof die de spierwerking gedeeltelijk verlamt. Daardoor is het niet meer mogelijk om rimpels te vormen. Met een fijn naaldje worden enkele eenheden Bocouture® of Botulinetoxine in de betreffende spier(en) geïnjecteerd. Met name heeft dit effect op de zogenaamde fronsrimpels en horizontale voorhoofdsrimpels. Ook voor lachrimpels bij de ogen is deze behandeling geschikt.

De behandeling met ‘botox’

Ongeveer 2 weken na de behandeling met Bocouture® Botulinetoxine treedt een zichtbaar resultaat op. Soms is er een herhaling nodig van de behandeling. Het effect is voorbijgaand en duurt 3 tot 4 maanden, waarbij de tussentijden van inspuiten al naar de frequentie van de ‘botox’ behandeling langer worden.

Meer informatie over Bocouture® Botulinetoxine behandelingen

  • Kijk voor actuele prijzen op onze pagina met tarieven

Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.