Lipcorrecties

Lipvergroting – opvulling

Wilt u vollere lippen? Er zijn een aantal mogelijkheden om lippen op te vullen of te vergroten. Bijvoorbeeld het opspuiten van lippen met vloeistoffen die wel of niet een blijvende verbetering geven.
In de Arenborghoeve wordt alleen gewerkt met niet-permanente fillers zonder schadelijke bijwerkingen.

Lipvergroting met injectables

De niet permanente fillers, die geen blijvend effect geven zijn maar wel een schitterend resultaat gedurende 6 maanden tot 1 jaar, is bijvoorbeeld  Restylane®.

  • Restylane® is een niet permanente injectable op basis van hyaluronzuur. Door Restylane te injecteren word het volumeverlies, dat afneemt naarmate we ouder worden, weer aangevuld. Het effect blijft 6 maanden tot 1 jaar.

Bovenlip opvullen en/of onderlip opvullen

U kunt uw lippen wel blijvend voller maken d.m.v. lipostructure. Dit is het opvullen met eigen vet. Ook kan het eigen vet worden gebruikt bij diepe, brede rimpels bijv van de neus-lipplooi. Vaak zijn dan wel meerdere sessies nodig. Behoudens eventueel wat roodheid rondom de insteekopeningetjes van de zeer fijne injectienaald en misschien een lichte zwelling, kunt u meteen weer aan het sociale leven deelnemen.

Schade door permanente fillers

In de Arenborghoeve wordt geen gebruik gemaakt van de zogenoemde permanente fillers. Bij de behandeling met permanente fillers kunnen namelijk bijwerkingen ontstaan zoals bultjes, zweertjes en verkleuringen van de huid. Ook het ‘new fill’ dat tegenwoordig Sculptra wordt genoemd, wordt niet meer gebruikt vanwege ernstige bijwerkingen die kunnen optreden (meestal pas na twee of drie jaar).

Lipvergroting prijzen

Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.