Profhilo®Body

Profhilo® Body is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen, speciaal ontwikkeld voor huidverslapping van het lichaam. De werking van Profhilo® Body is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. De huid wordt weer steviger, gezonder en veerkrachtiger.

“Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® Body de huid kunt verjongen zonder volume te geven. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur”

Welke indicaties kun je met Profhilo® Body behandelen?

De behandeling is geschikt voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen en van de buik. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger, veerkrachtiger en is beter gehydrateerd.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat.

Profhilo® Body verspreidt zich heel goed dus er zijn slechts een aantal injecties nodig om een gehele zone te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is, door het natuurlijke materiaal, zeer klein. Er wordt een kuur van 2 behandelingen met een interval van 30 dagen aangeraden. Indien nodig kunnen er vervolgbehandelingen worden afgesproken.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. De behandeling kan goed gecombineerd worden met eventuele andere behandelingen.

Vraag uw behandelend arts naar de mogelijkheden.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand, afhankelijk van de mate van huidverslapping. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, ziet u niet meteen resultaat. Wel ziet de huid er al snel beter gehydrateerd uit. Vanaf 6-10 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Dit is afhankelijk van de conditie van de huid. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse onderhoudsbehandeling te ondergaan om zo het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Welke bijwerkingen kunnen er optreden?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® Body zijn milde zwelling, roodheid en soms een blauw plekje. Deze wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen. Wanneer u twijfels heet over een bijwerking neem dan altijd meteen contact op met uw behandeld arts.

Na uw behandeling ontvangt u  een flacon Profhilo® Figura Body Cream voor thuisonderhoud. Deze bewezen effectieve crème trekt snel in en heeft een zijdezachte, rijke textuur

Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.